Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Tørsaltet Bacon af Vildsvin i Helt Stykke, 500 gram

Medlemspris
DKK 195,31
Normalpris
DKK 250,00
Bliv medlem og spar DKK 54,69,- på denne vare.

Beskrivelse

Allan bruger udelukkende brystkød fra vildsvin der lever frit og nedlægges af jægere. De lever af det de selv finder på deres vej. Græs, urter, buske, rødder, bær, frugter og insekter er med til at give en unik smag. Det faktum sat sammen med Allans absolutte foragt for andre konserveringsmidler end salt og røg, og hvor ikke en gang sukker finder vej til produktionen giver et helt specielt resultat. Engagementet, unikke råvarer og godt håndværk er rigeligt i sig selv. Her får du dit vildsvinebacon som et helt stykke som du kan skære og tilberede som du vil. 

Den gode historie

Baconista kalder Allan Ømand Ungstrup sig selv og selvom betegnelsen nok er lige så hjemmegjort som hans gode bacon, vidner det om en passioneret mand med en mission. Missionen er at lave noget af Danmarks bedste bacon og det lykkedes i den grad. 

Allan beskriver selv processen med disse ord: “Produktionen er en langsommelig, men kærlig affære, for rigtig bacon kræver tid og omsorg. Først tørsalter vi vores kød i 8 til 14 dage. Dernæst koldrøger vi over ægte bøgesmuld i 2-3 dage for til sidst at lufttørre og modne behørigt i minimum 3 uger. Der går altså omkring 6 uger fra vi påbegynder processen, til det endelige gourmet bacon er klar til vores kunder”. 

SÅDAN KAN DU GØRE 

Vores Bacon af Vildsvin kan bruges til mange retter, for eksempel er den god i opskriften på Meatza eller Brændende Kærlighed med Vildsvinebacon, Persille og Rødløg

Ingredienser: Brystflæsk, salt, koldtrøget over bøgesmuld. 
Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g: Energi 1174 kJ/ 283 kcal, 23 g fedt heraf 8 g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 0 g, Protein 19 g, Salt 2 g.

Denne vare leveres som frostvare.

390.63 kr. pr. kg