Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Kategorier

Beskrivelse

Denne ansjos fra Pan Do Mar er en lille fisk, som faktisk er en del af sildefamilien. Den fileteres og saltes kraftigt inden de konserveres i jomfru olivenolie, straks efter fangsten. Den hurtige proces er ekstremt vigtigt, da den ernæringsmæssige værdi af de vigtige omega 3 fedtsyrer, som ansjoserne skattes så højt for, er meget følsomme overfor varme, lys og luft. En god ansjos skal have en dyb, tæt og rig umami-smag, og må ikke smage fisket.

Den gode historie

Produkterne fra Pan Do Mar er højkvalitets-fiskekonserves fra spansk, bæredygtigt fiskeri. Fanget tæt på kysten i Biscayen af små fiskebåde på gammeldags facon. Fisken behandles nænsomt og traditionelt for at bevare kvaliteten og de essentielle næringsstoffer så intakte som muligt. Fisken konserveres i BPA fri dåser. Det skånsomme fiskeri fra små dagsbåde, den nænsomme behandling og brugen af økologiske ingredienser sikre høj spisekvalitet tillige med en stor ernæringsmæssig værdi.

Sådan kan du gøre

Ansjosen er en uvurderlig ingrediens i et sandt væld af gastronomiske klassikere fra ind- og udland, hvor den bruges som et intenst boost til smagen, ofte i selskab med ingredienser uden den store smag. Vi har f.eks. Janssons fristelser, Spaghetti alla Puttanesca, ligesom den også bruges som umami-rig smags-indsprøjtning i vores traditionelle leverpostej. Men et sted, hvor ansjosen virkelig gør sig, er den klassiske Salade Nicoise, den perfekte morgenmad eller frokostret. Blend ca. 50 gram ansjoser med et lille pillet skalotteløg, et hvidløgsfed (uden kimen i midten), lidt hvidvinseddike og 4 - 5 dl god jomfru olivenolie. Server dressingen til friske sprøde salatblade, gode oliven, al dente kogte grønne bønner, solmodne tomater og peberfrugter, smilende æg og en god let smuldret tun i jomfru olivenolie. 

Pan do Mar

Ansjoser i Økologisk Olivenolie

50 gram

39,50
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

UDEN
GLUTEN
UDEN
LAKTOSE
UDEN
SUKKER
UDEN
GMO
KOLONIAL VARE
UDEN
GLUTEN
UDEN
LAKTOSE
UDEN
SUKKER
UDEN
GMO
KOLONIAL VARE

Beskrivelse

Denne ansjos fra Pan Do Mar er en lille fisk, som faktisk er en del af sildefamilien. Den fileteres og saltes kraftigt inden de konserveres i jomfru olivenolie, straks efter fangsten. Den hurtige proces er ekstremt vigtigt, da den ernæringsmæssige værdi af de vigtige omega 3 fedtsyrer, som ansjoserne skattes så højt for, er meget følsomme overfor varme, lys og luft. En god ansjos skal have en dyb, tæt og rig umami-smag, og må ikke smage fisket.

Den gode historie

Produkterne fra Pan Do Mar er højkvalitets-fiskekonserves fra spansk, bæredygtigt fiskeri. Fanget tæt på kysten i Biscayen af små fiskebåde på gammeldags facon. Fisken behandles nænsomt og traditionelt for at bevare kvaliteten og de essentielle næringsstoffer så intakte som muligt. Fisken konserveres i BPA fri dåser. Det skånsomme fiskeri fra små dagsbåde, den nænsomme behandling og brugen af økologiske ingredienser sikre høj spisekvalitet tillige med en stor ernæringsmæssig værdi.

Sådan kan du gøre

Ansjosen er en uvurderlig ingrediens i et sandt væld af gastronomiske klassikere fra ind- og udland, hvor den bruges som et intenst boost til smagen, ofte i selskab med ingredienser uden den store smag. Vi har f.eks. Janssons fristelser, Spaghetti alla Puttanesca, ligesom den også bruges som umami-rig smags-indsprøjtning i vores traditionelle leverpostej. Men et sted, hvor ansjosen virkelig gør sig, er den klassiske Salade Nicoise, den perfekte morgenmad eller frokostret. Blend ca. 50 gram ansjoser med et lille pillet skalotteløg, et hvidløgsfed (uden kimen i midten), lidt hvidvinseddike og 4 - 5 dl god jomfru olivenolie. Server dressingen til friske sprøde salatblade, gode oliven, al dente kogte grønne bønner, solmodne tomater og peberfrugter, smilende æg og en god let smuldret tun i jomfru olivenolie. 

Ingredienser:

60% ANSJOSER, 40% *ekstra jomfru olivenolie, havsalt. *=økologisk

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 729 kJ/ 174 kcal, Fedt 13,1, heraf mættet fedtsyrer 2,0g, Kulhydrat 0,3g heraf 0g sukkerarter, 23g protein, 10g Salt.

Leveres som tørvare.

790,00 kr. pr. kg