Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Dansk Håndplukket Taskekrabbe Klokød, 100 gram

Medlemspris
DKK 80,00
Normalpris
DKK 98,00
Bliv medlem og spar DKK 18,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Vi prioriterer, at krabberne landes levende så saft og kraft bevares i det færdige produkt. Krabberne landes i Lemvig og koges straks med salt og krydderier, så kødet fremstår saftigt og velsmagende når du skal nyde krabberne derhjemme. Straks efter krabberne er kogt, pilles kødet ud på den allermest skånsomme og hensigtsmæssige måde, med håndkraft.  

Den gode historie 

Taskekrabberne fanges levende i tejner, en traditionel metode der sikrer skånsomt fiskeri uden at ødelægge miljøet og havbunden.

Sådan kan du gøre 

Pisk en god mayonnaise på f.eks. mild jomfruoliven olie og smag den til med thailandske krydderurter og krydderier f.eks. soja, fiskesovs, limeskal og saft, koriander, ingefær, citrongræs og chili. Vend fine tern af mango og agurk i salaten og anret klokødet med mayonnaisen ovenpå blade af hjertesalat. 

Ellers kan du med fordel prøve denne version.

Kog et blomkål med salt og tilsæt lidt muskatblomme i kogevandet. Når det er helt mørt, tages det op og kommes i en si, hvorefter alt overskydende vand presses ud. Kom blomkålen i en god blender og blend det helt glat med olivenolie, citronsaft, salt og friskkværnet peber. Vend krabbekødet i pureen med friskhakket dild, persille, kørvel eller estragon. Server krabbesalaten på sprødt knækbrød af stenalderbrødsblanding.   

Ingredienser: TASKEKRABBE (Cancer Pagurus).
Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g: Energi 365kj/87kcal, Fedt 3,3g, heraf mættede fedtsyrer 0,7g, Kulhydrat 0,5g, heraf sukkerarter <0,1g, Protein 13,8g, Salt 0,62g.  

Denne vare leveres som frostvare.

800 kr. pr. kg