Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Filet af Røget Islandsk Kildeørred, 200-250 gram

Medlemspris
DKK 66,10
Normalpris
DKK 89,50
Bliv medlem og spar DKK 23,40,- på denne vare.

Beskrivelse

Tæt på byen Kirkjubaejarklaustur, i det sydøstlige Island, produceres og forædles vores kildeørreder. De håndfilteres, saltes og koldryges ganske nænsomt. Formidable opvækst forhold, havsalt, bøgesmuld og godt håndværk er det, der gør oplevelsen af vore koldrøgede kildeørreder unik.  

Den gode historie 

Ved foden af Vatnajøkul, europas største gletcher, opdrættes vore kildeørreder. Her springer smeltevandet fra gletcheren, filtreret gennem lavalagene over tusindevis af år, i kildevæld, og strømmer videre til bassinerne. Fiskene er konstant i bevægelse i det iskolde vand, og deres langsomme vækst giver fast kød med en god fordeling af fedt i kødet. Fiskene fodres med økologisk foder, til de når den rette størrelse.

Sådan kan du gøre

Fjern skindet med en skarp kniv og skær fileten diagonalt i stykker på 0,5 cm tykkelse. Lav en cremet røræg og anret stykkerne her på med både af skrællet agurk, befriet for kernerne og klip frisk klippet karse og tynde skiver radise udover. 

Du kan også prøve opskriften på Røget Islandsk Kildeørred med Dild-Ramsløgtzaziki

Ingredienser: KILDEØRRED (Salvelinus aplinus), salt. 
Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g: Energi 883kj/211kcal, Fedt 11g, heraf mættede fedtsyrer 2,5g, Kulhydrat 0g, heraf sukkerarter 0g, Protein 19g, Salt 2g. 

Denne vare leveres som frostvare. 

293,75 kr. pr. kg