Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Kategorier

Beskrivelse

Torsken landes, hvorefter de straks skæres i portioner, vacuumpakkes og indfryses. Vi arbejder med frost for at sikre at der i vore processer er så lidt svind som overhovedet muligt og for at kunne have så høj kvalitet på råvaren som muligt. Sæsonen for torsk skifter hen over året, hvilket betyder at såvel pris som kvalitet ændres. Derfor skifter vi mellem forskellige leverandører, så du altid kan være sikker på at pris og kvalitet er optimal.

Den gode historie

Sæsonen for torsk skifter hen over året, hvilket betyder at såvel pris som kvalitet ændres. Derfor skifter vi mellem forskellige leverandører, så du altid kan være sikker på at pris og kvalitet er optimal. Det der bl.a. gør at kvaliteten er i top, er at vandet er koldt, rent og klart. Der finder torsken, det den lever af, det som sikrer at kødet er hvidt, fast, saftigt og velsmagende. 

For tiden er råvaren til vores torskeportioner den norske Skrei, som udelukkende fanges fra januar til april i det iskolde Barentshav, tættere på Nordpolen end på det europæiske kontinents nordligst punkt. 

Sådan kan du gøre

Tag altid torskestykkerne op dagen før du skal bruge dem, og lad dem tø langsomt op på en tallerken i køleskabet. Pak fisken ud og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Skær hver stykke torsk i tre og krydr med salt og peber på skærefladen. Lad en pande med en god klat smør og et skvæt oliven olie, bruse op med et par flækkede fed hvidløg og kom her i groft plukket spidskål og meget fint snittet salatløg. Krydr med salt og peber og lad kålen dampe et par minutter. Vend kålen rundt og placer torsketykkerne herpå. Læg låg på og damp kål og fisk 4 - 5 minutter. Sluk for blusset og lad fisken trække på eftervarmen. Drys hakket bredbladet persille over fisken og kålen.

Alternativt kan du prøve en af vores mange opskrifter, for eksempel Skawbo Torsk A La Nage eller Ceviche med Agurk & Hjertesalat.

Rigtigmad

Torsk i portioner

4 stk., 600 gram

119,40
Created with Lunacy Leveringspriser

Kun 29,- i fragt

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

Beskrivelse

Torsken landes, hvorefter de straks skæres i portioner, vacuumpakkes og indfryses. Vi arbejder med frost for at sikre at der i vore processer er så lidt svind som overhovedet muligt og for at kunne have så høj kvalitet på råvaren som muligt. Sæsonen for torsk skifter hen over året, hvilket betyder at såvel pris som kvalitet ændres. Derfor skifter vi mellem forskellige leverandører, så du altid kan være sikker på at pris og kvalitet er optimal.

Den gode historie

Sæsonen for torsk skifter hen over året, hvilket betyder at såvel pris som kvalitet ændres. Derfor skifter vi mellem forskellige leverandører, så du altid kan være sikker på at pris og kvalitet er optimal. Det der bl.a. gør at kvaliteten er i top, er at vandet er koldt, rent og klart. Der finder torsken, det den lever af, det som sikrer at kødet er hvidt, fast, saftigt og velsmagende. 

For tiden er råvaren til vores torskeportioner den norske Skrei, som udelukkende fanges fra januar til april i det iskolde Barentshav, tættere på Nordpolen end på det europæiske kontinents nordligst punkt. 

Sådan kan du gøre

Tag altid torskestykkerne op dagen før du skal bruge dem, og lad dem tø langsomt op på en tallerken i køleskabet. Pak fisken ud og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Skær hver stykke torsk i tre og krydr med salt og peber på skærefladen. Lad en pande med en god klat smør og et skvæt oliven olie, bruse op med et par flækkede fed hvidløg og kom her i groft plukket spidskål og meget fint snittet salatløg. Krydr med salt og peber og lad kålen dampe et par minutter. Vend kålen rundt og placer torsketykkerne herpå. Læg låg på og damp kål og fisk 4 - 5 minutter. Sluk for blusset og lad fisken trække på eftervarmen. Drys hakket bredbladet persille over fisken og kålen.

Alternativt kan du prøve en af vores mange opskrifter, for eksempel Skawbo Torsk A La Nage eller Ceviche med Agurk & Hjertesalat.

Ingredienser:

TORSK (Gadus Morthua). Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

199 kr. pr. kg