Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Kategorier
Rigtigmad

Torsk i portioner fra Skagen

4 stk., 600 gram

Medlemspris
DKK 89,50
Normalpris
DKK 139,50
Bliv medlem og spar DKK 50,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Torsken fanges i danske farvande og landes i Skagen, hvor de straks skæres i portioner, vacuumpakkes og indfryses. Vi arbejder med frost for at sikre at der i vore processer er så lidt svind som overhovedet muligt og for at kunne have så høj kvalitet på råvaren som muligt.

Den gode historie

Torsken fanges fra de små lokale både og landes i Skagen. De små både er på søen relativt kort tid, hvilket sikrer at vejen fra fisken fanges til den lander i fryseren er så kort og skånsom som muligt. På den måde sikrer vi, at fiskens kvalitet, når den lander på panden hjemme hos dig, er så høj som mulig. 

Sådan kan du gøre

Tag altid torskestykkerne op dagen før du skal bruge dem, og lad dem tø langsomt op på en tallerken i køleskabet. Pak fisken ud og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Skær hver stykke torsk i tre og krydr med salt og peber på skærefladen. Lad en pande med en god klat smør og et skvæt oliven olie, bruse op med et par flækkede fed hvidløg og kom her i groft plukket spidskål og meget fint snittet salatløg. Krydr med salt og peber og lad kålen dampe et par minutter. Vend kålen rundt og placer torsketykkerne herpå. Læg låg på og damp kål og fisk 4 - 5 minutter. Sluk for blusset og lad fisken trække på eftervarmen. Drys hakket bredbladet persille over fisken og kålen.

Alternativt kan du prøve en af vores mange opskrifter, for eksempel Skawbo Torsk A La Nage eller Ceviche med Agurk & Hjertesalat.

Ingredienser:

TORSK (Gadus Morthua). Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

149,17 kr. pr. kg