Torskekødet, der udgør basen i vore fiskefrikadeller, stammer fra arktisk linefanget torsk, og laksen kommer fra de store fjorde i det nordlige Island, hvor tidevand og havstrømmene sikrer optimale vækstbetingelser for fiskene. Så her får du en lækker fiskefrikadelle af torsk med små stykker af laks i.
Den gode historie
Vi mener, at når der står fiskefrikadelle på pakken, så skal der også være overvejende fisk i dellen. Basisfarsen udgøres af 50% letsaltet, MSC certificeret, atlantisk torsk som blandes med 20% islandsk laks. Laksen er grofthakket, hvilket tydeligt kan ses i farsen. Resten fordeler sig på æg, løg, krydderier, persille, dild, hvidløg, olivenolie samt ganske lidt kartoffelmel til at sikre, at at dellerne opleves saftige.
Sådan kan du gøre
Dellerne kan varmes i lidt smør på panden eller i ovnen, men smager også godt kolde f.eks som en del af madpakken. Server dellerne som du bedst kan lide dem eller lav en gang bløde løg med smør, som du tilsætter masser af spinat og bredbladet persille samt et skvæt citronsaft i sidste øjeblik.
Rigtigmad
Fiskefrikadeller af Linefanget Alaska Torsk m/ Islandsk Laks
Torskekødet, der udgør basen i vore fiskefrikadeller, stammer fra arktisk linefanget torsk, og laksen kommer fra de store fjorde i det nordlige Island, hvor tidevand og havstrømmene sikrer optimale vækstbetingelser for fiskene. Så her får du en lækker fiskefrikadelle af torsk med små stykker af laks i.
Den gode historie
Vi mener, at når der står fiskefrikadelle på pakken, så skal der også være overvejende fisk i dellen. Basisfarsen udgøres af 50% letsaltet, MSC certificeret, atlantisk torsk som blandes med 20% islandsk laks. Laksen er grofthakket, hvilket tydeligt kan ses i farsen. Resten fordeler sig på æg, løg, krydderier, persille, dild, hvidløg, olivenolie samt ganske lidt kartoffelmel til at sikre, at at dellerne opleves saftige.
Sådan kan du gøre
Dellerne kan varmes i lidt smør på panden eller i ovnen, men smager også godt kolde f.eks som en del af madpakken. Server dellerne som du bedst kan lide dem eller lav en gang bløde løg med smør, som du tilsætter masser af spinat og bredbladet persille samt et skvæt citronsaft i sidste øjeblik.