Fiskefrikadellerne er lavet på linefanget arktisk torsk. Kødet hakkes, krydres og røres til fars , hvorefter de steges. Du får en god delle, der er nemme at gå til.
Den gode historie
Vi mener, at når der står fiskefrikadelle på pakken, så skal der også være overvejende fisk i dellen. Derfor er der 70 % letsaltet, MSC certificeret, atlantisk torsk i vores deller. Resten fordeler sig på æg, løg, krydderier, persille, dild, hvidløg, olivenolie samt ganske lidt kartoffelmel til at sikre, at dellerne opleves saftige.
Sådan kan du gøre
Dellerne kan varmes i lidt smør på panden eller i ovnen, men smager også godt kolde f.eks som en del af madpakken. Server dellerne som du bedst kan lide dem, eller prøv at koge og blende et blomkålshoved og brug pureen til at stuve fint snittet spidskål i. Frisk reven muskat, citronskal eller peberrod gør oplevelsen endnu større. Alternativt kan du prøve en af vores opskrifter, Fiskefrikadeller med nogle Græskar af en slags.
Fiskefrikadellerne er lavet på linefanget arktisk torsk. Kødet hakkes, krydres og røres til fars , hvorefter de steges. Du får en god delle, der er nemme at gå til.
Den gode historie
Vi mener, at når der står fiskefrikadelle på pakken, så skal der også være overvejende fisk i dellen. Derfor er der 70 % letsaltet, MSC certificeret, atlantisk torsk i vores deller. Resten fordeler sig på æg, løg, krydderier, persille, dild, hvidløg, olivenolie samt ganske lidt kartoffelmel til at sikre, at dellerne opleves saftige.
Sådan kan du gøre
Dellerne kan varmes i lidt smør på panden eller i ovnen, men smager også godt kolde f.eks som en del af madpakken. Server dellerne som du bedst kan lide dem, eller prøv at koge og blende et blomkålshoved og brug pureen til at stuve fint snittet spidskål i. Frisk reven muskat, citronskal eller peberrod gør oplevelsen endnu større. Alternativt kan du prøve en af vores opskrifter, Fiskefrikadeller med nogle Græskar af en slags.