Jomfruhummeren er en af de allerstørste kulinariske skatte, som vores hjemlige farvande har at byde på. Smagen og konsistensen er yderst delikat, og når den også er perfekt tilberedt, så er der ikke meget, der slår det at spise en jomfruhummerhale.
Den gode historie
MSC-mærket* er din sikkerhed for, at den vare du skal til at sætte tænderne i, stammer fra bæredygtigt fiskeri. Selvom havene er uendelige, og mængden af fisk og skaldyr synes lige så uendelig, så er det bestemt ikke lige meget, hvordan der fiskes. Hvis der fortsat skal være liv i havene, må vi stå sammen om at gøre det på den bedst mulige måde. MSC-mærket er et godt sted at starte. *MSC står for Marine Steawardship Council.
Sådan kan du gøre
Tø jomfruhummerhalerne op natten over i køleskabet og pil gerne halerne, mens de stadigt er lidt frosne. Mariner dem i god olivenolie med rosmarin, citronskal, lidt salt og peber og steg dem hurtigt ved høj varme, som spyd på en hed grill eller i en pande eller wok.
Jomfruhummeren er en af de allerstørste kulinariske skatte, som vores hjemlige farvande har at byde på. Smagen og konsistensen er yderst delikat, og når den også er perfekt tilberedt, så er der ikke meget, der slår det at spise en jomfruhummerhale.
Den gode historie
MSC-mærket* er din sikkerhed for, at den vare du skal til at sætte tænderne i, stammer fra bæredygtigt fiskeri. Selvom havene er uendelige, og mængden af fisk og skaldyr synes lige så uendelig, så er det bestemt ikke lige meget, hvordan der fiskes. Hvis der fortsat skal være liv i havene, må vi stå sammen om at gøre det på den bedst mulige måde. MSC-mærket er et godt sted at starte. *MSC står for Marine Steawardship Council.
Sådan kan du gøre
Tø jomfruhummerhalerne op natten over i køleskabet og pil gerne halerne, mens de stadigt er lidt frosne. Mariner dem i god olivenolie med rosmarin, citronskal, lidt salt og peber og steg dem hurtigt ved høj varme, som spyd på en hed grill eller i en pande eller wok.