Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Lakseportioner fra Island, 4 x 150 gram

Medlemspris
DKK 98,95
Normalpris
DKK 112,50
Bliv medlem og spar DKK 13,55,- på denne vare.

Beskrivelse

Fisken landes i Island, slagtes, ises hele og sejles til Danmark, hvor de skæres i portioner, pakkes og indfryses hurtigst muligt. Portionerne er skåret af laksens midterstykke for at få dem så reelle som muligt og dermed så nemme for dig at gå til derhjemme som muligt. Husk også at lægge mærke til den rene smag, som er markant anderledes end de fleste andre laks, på den gode måde. 

Den gode historie 

Vores laks kommer fra de store fjorde i det nordlige Island, hvor tidevand og havstrømmene sikrer, at fiskene hele tiden arbejder, hvorved fedtet integreres i kødet. Det iskolde vand sørger for, at lakselusen, den største årsag til brug af gift og kemi i lakseindustrien, trives dårligt, og den miljøskadende behandling mod den kan derfor undgås. Foderet består for den overvejende del, af overskud fra en igangværende, bæredygtig fiskeproduktion og er således meget tæt på laksens naturlige føde. 

Sådan kan du gøre 

Tag altid laksestykkerne op dagen før, du skal bruge dem og lad dem tø langsomt op på en tallerken i køleskabet. Skrab skællene af laksen, dup skindet tørt med lidt køkkenrulle og lad dem stå på køkkenbordet en halv times tid med skindet op ad. 

Varm en slip-let pande op til den begynder at ryge. Drys panden med groft flagesalt samt evt. lidt friske rosmarin- eller timiankviste og placer fisken herpå, med skindsiden nedad. Skru ned for varmen og steg fisken på skindet til den 3/4 færdig og skindet er helt sprødt. Det tager ca. 6 - 8 minutter. Sluk for varmen, vend fisken og lad den trække et minut på eftervarmen inden servering.

Lakseportionerne kan også serveres som Rillette eller Dampet med Blomkål, Forårsløg, og Sorte Oliven

Ingredienser: LAKS (Salmo Salar) 
Altid 100 % naturligt indhold. 

Denne vare leveres som frostvare.

164,92 kr. pr. kg