Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Kategorier
Rigtigmad

Pillede Rejer fra Grønland / Island / Canada

Str. 125/175,. 500 gram

Medlemspris
DKK 73,61
Normalpris
DKK 90,00
Bliv medlem og spar DKK 16,39,- på denne vare.

Beskrivelse

Den hyppigst forekommende reje i farvandene omkring Grønland og Island er af arten Pandalus Borealis. Den adskiller sig især fra andre rejearter på smag og konsistens. Den smager friskt af saltvand med det umiskendelige sødlige præg og har en fast og saftig konsistens. De pillede rejer fanges ofte af små dagsbåde eller kuttere, der især rejerne til de landes, koges, pilles og fryses hurtigst muligt.

Den gode historie

MSC-mærket* er din sikkerhed for, at den vare du skal til at sætte tænderne i, stammer fra bæredygtigt fiskeri. Selvom havene er uendelige, og mængden af fisk og skaldyr synes lige så uendelig, så er det bestemt ikke lige meget, hvordan der fiskes. Hvis der fortsat skal være liv i havene, må vi stå sammen om at gøre det på den bedst mulige måde. MSC-mærket er et godt sted at starte. *MSC står for Marine Steawardship Council.

Sådan kan du gøre

Du kan servere rejerne på klassisk vis som cocktail eller i salater, med eller uden mayonnaise. Her kan du naturligvis vælge at lave din rejesalat med din favorit mellem vore mayonnaiser fra Munchener Kindl. Eller prøv alternativt at bruge en skøn puré på græskar, blomkål eller avocado som base for din helt egen rejesalat. 

Ingredienser:

REJER. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

147,23 kr. pr. kg