Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Andelever fra Økologisk Dansk Landand

250 gram

Pris
DKK 33,00

Beskrivelse

Leveren har siden tidernes morgen været højt skattet på grund af det høje indhold af vigtige næringsstoffer. Vores økologiske andelever smager skønt og er et godt sted at starte, hvis man gerne vil have lidt lever ind i den daglige kost. Leveren er mørk, meget mild og velsmagende, hvilket er kendetegnende for dyr af økologisk oprindelse og i særdeleshed, når det kommer til Birte & Martins ænder.

Den gode historie

Vestergård ligger i Handbjerg tæt ved Limfjorden (og måske endnu mere vigtigt, ca. 20 min fra slagteriet). Her opdrætter Martin og Birte Daasbjerg blandet andet økologiske ænder af racen Pekin. De har rig mulighed for at snadre i vandhuller, rigelig med plads at røre sig på og kan på den måde supplere deres økologiske foder med gode naturlige næringsstoffer fra vilde urter, kløver, græsser og insekter. Foldene ænderne går i, får mellem hvert hold ænder lov at få fred så de planter ænderne elsker og som bl.a. giver dem deres dybe egnsmag og interessante ernæringsprofil, kan få lov at gro. Den rigelige plads, den friske luft og naturligt foder gør brugen af medicin overflødig. 

Sådan kan du gøre

Prøv f.eks. at skære kødet fra tre af vores økologiske andelår med skind og fedt. Bland det med en pakke andelever og kør det igennem kødhakkeren med et løg og to fed pillede hvidløg. Rør herefter en sej fars med salt, peber, to æg, en halv spsk. Dijon sennep, et skvæt cognac og masser af hakkede krydderurter (især rosmarin, timian, salvie og merian klæder andekødet utroligt godt). Lad farsen hvile, gerne i en lille times tid og steg dem så som frikadeller.

Ingredienser:

Økologisk dansk andelever. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

132 kr. pr. kg