Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

And bør ikke kun være noget man spiser til jul, men hele året. Birte & Martins ænder er i særklasse en helt fantastisk spise. Vores andelår sprænges med 1% salt, vakuumeres og sous vides til de er helt møre

Den gode historie

Vestergård ligger i Handbjerg tæt ved Limfjorden (og måske endnu mere vigtigt, kun ca. 20 min. fra slagteriet). Her opdrætter Martin og Birte Daasbjerg blandt andet økologiske ænder af racen Peking. De har rig mulighed for at snadre i vandhuller, rigelig med plads at røre sig på og de kan på den måde supplere deres økologiske foder med gode naturlige næringsstoffer fra vilde urter, kløver, græs og insekter. Ændernes diæt og den rigelige motion, gør kødet mørkt, smagfuldt og fedtsyre-sammensætning utrolig interessant ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt.

Foldene, som ænderne går i, får mellem hvert hold ænder lov at få fred, så de planter ænderne elsker og som bl.a. giver dem deres dybe egensmag og interessante ernæringsprofil, kan få lov at gro. Den rigelige plads, den friske luft og naturlige foder gør brugen af medicin overflødig.

Sådan kan du gøre

Vores fedtsyltede økologiske andelår eller confit de canard tåler sammenligning med de bedste franske ditto, med den lille forskel i mente at disse er økologiske og hidrører ikke fra foie gras produktion. Før brug tages lårene forsigtigt ud af posen (gem fedtet til at stege grøntsager i) og steges sprøde på en stegepande eller under grillen i ovnen. Jeg ynder at servere de sprøde, sprængte andelår med hjemmelavet fermenteret rødkål og god sennep.

Et par gode alternativer er vores opskrift på Jordskokkesuppe med Andelår og råstegte Jordskokker eller Confiteret Andelår i en salat af Fennikel og Figner.

Confit de Canard af lår fra Økologisk Dansk Landand

250 gram

44,00
Created with Lunacy Leveringspriser

Kun 29,- i fragt

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

Beskrivelse

And bør ikke kun være noget man spiser til jul, men hele året. Birte & Martins ænder er i særklasse en helt fantastisk spise. Vores andelår sprænges med 1% salt, vakuumeres og sous vides til de er helt møre

Den gode historie

Vestergård ligger i Handbjerg tæt ved Limfjorden (og måske endnu mere vigtigt, kun ca. 20 min. fra slagteriet). Her opdrætter Martin og Birte Daasbjerg blandt andet økologiske ænder af racen Peking. De har rig mulighed for at snadre i vandhuller, rigelig med plads at røre sig på og de kan på den måde supplere deres økologiske foder med gode naturlige næringsstoffer fra vilde urter, kløver, græs og insekter. Ændernes diæt og den rigelige motion, gør kødet mørkt, smagfuldt og fedtsyre-sammensætning utrolig interessant ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt.

Foldene, som ænderne går i, får mellem hvert hold ænder lov at få fred, så de planter ænderne elsker og som bl.a. giver dem deres dybe egensmag og interessante ernæringsprofil, kan få lov at gro. Den rigelige plads, den friske luft og naturlige foder gør brugen af medicin overflødig.

Sådan kan du gøre

Vores fedtsyltede økologiske andelår eller confit de canard tåler sammenligning med de bedste franske ditto, med den lille forskel i mente at disse er økologiske og hidrører ikke fra foie gras produktion. Før brug tages lårene forsigtigt ud af posen (gem fedtet til at stege grøntsager i) og steges sprøde på en stegepande eller under grillen i ovnen. Jeg ynder at servere de sprøde, sprængte andelår med hjemmelavet fermenteret rødkål og god sennep.

Et par gode alternativer er vores opskrift på Jordskokkesuppe med Andelår og råstegte Jordskokker eller Confiteret Andelår i en salat af Fennikel og Figner.

Ingredienser:

99% økologisk dansk landand, 1% salt. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

176 kr. pr. kg