Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00

Hel Confiteret Økologisk Dansk Landand

ca. 2500 gram

Medlemspris
DKK 395,00
Normalpris
DKK 450,00
Bliv medlem og spar DKK 55,00,- på denne vare.

BESKRIVELSE 

Så bliver det ikke nemmere. Den hele and er ganske let saltet og herefter langtidstilberedt efter confit-metoden. På denne måde bibeholdes al saft, smag og kraft i den fuldstændig møre and, selv efter en tur under grillen i ovnen. Anden er desuden fyldt med lækre æbler og svesker.

And bør ikke kun være noget man spiser til jul, men hele året og Birte & Martins ænder er i særklasse en helt fantastisk spise.

BEGRÆNSET ANTAL.

DEN GODE HISTORIE 

Vestergård ligger i Handbjerg tæt ved Limfjorden (og måske endnu mere vigtigt, kun ca. 20 min. fra slagteriet). Her opdrætter Martin og Birte Daasbjerg blandt andet økologiske ænder af racen Peking. De har rig mulighed for at snadre i vandhuller, rigelig med plads at røre sig på og de kan på den måde supplere deres økologiske foder med gode naturlige næringsstoffer fra vilde urter, kløver, græs og insekter.

Ændernes diæt og den rigelige motion, gør kødet mørkt, smagfuldt og fedtsyre-sammensætning utrolig interessant ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt.

Foldene, som ænderne går i, får mellem hvert hold ænder lov at få fred, så de planter ænderne elsker og som bl.a. giver dem deres dybe egnsmag og interessante ernæringsprofil, kan få lov at gro. Den rigelige plads, den friske luft og naturlige foder gør brugen af medicin overflødig. 

SÅDAN KAN DU GØRE 

Tag gerne anden ud to dage før den skal bruges og lad den tø op i køleskabet. På anvendelsesdatoen tages anden ud af køleskabet og pakkes ud af emballagen, hvorefter den duppes tør med køkkenrulle. Lad anden stå utildækket til om aftenen. 

Krydr anden hele vejen rundt med flagesalt og friskkværnet peber. Tilbered anden under grill i ovnen eller på grillen. Sørg for at grille anden hele vejen rundt, til skindet er helt sprødt, og anden og fyldet er gennemvarmt. Server med klassisk andetilbehør eller prøv at gå nye veje og eksperimenter med en frisk rødkålssalat, en sauté eller puré af græskar.

Ingredienser: Økologisk Dansk Landand. 
Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g: Energi 1087kj/262 kcal, Fedt 20%, heraf mættede fedtsyrer 5,1g, Kulhydrat 5,4g, heraf sukkerarter 4,6g, Protein 15g, Salt 1,07g.

Denne vare leveres som frostvare. 

Leveres som frostvare.

158 kr. pr. kg