Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Andehjerter fra Økologisk Dansk Landand

250 gram

Pris
DKK 33,00

Beskrivelse

Hjertet fra vores dansk økologiske ænder er en delikatesse. Smagen er som hjerter af andre dyr, men ikke så “indmadsagtig” og kraftig som f.eks. lever og nyrer. Som alle andre muskler, der er flittigt i brug, er smagen i top, hvis du tilbereder det ordentligt. Kødet er fast og har et godt bid.

Den gode historie

Vestergård ligger i Handbjerg tæt ved Limfjorden (og måske endnu mere vigtigt, kun ca. 20 min. fra slagteriet). Her opdrætter Martin og Birte Daasbjerg blandt andet økologiske ænder af racen Peking. De har rig mulighed for at snadre i vandhuller, rigelig med plads at røre sig på og de kan på den måde supplere deres økologiske foder med gode naturlige næringsstoffer fra vilde urter, kløver, græs og insekter.

Foldene, som ænderne går i, får mellem hvert hold ænder lov at få fred, så de planter ænderne elsker og som bl.a. giver dem deres dybe egensmag og interessante ernæringsprofil, kan få lov at gro. Den rigelige plads, den friske luft og naturlige foder gør brugen af medicin overflødig.

Sådan kan du gøre

Hjerter skal enten tilberedes lynhurtigt eller over lang tid. Du kan f.eks. tilberede dem som andekråserne, dvs. sprænge og fedtsylte dem, men prøv gerne at lynstege dem let rosa. Det smager fantastisk i salater. Du kan også halvere hjerterne og bruge dem til spyd, sammen med shiitake svampe, befriet for stokken. Mariner spyddene med lidt olivenolie blandet med lidt soja, finthakket hvidløg, rosmarin og citronskal. Grill spyddene 1,5 – 2 minutter på hver side. 

Ingredienser:

Økologiske danske andehjerter. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

132, kr. pr. kg