Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Andekråser fra Økologisk Dansk Landand

250 gram

Pris
DKK 33,00

Beskrivelse

Kråsen er den muskel, som fugle og fjerkræ bruger til at tygge deres føde med, da et næb er rigtigt dårligt at tygge med. Ligesom andre muskler som f.eks. svinekæber og oksehaler, der bruges meget, kræver det den den rette tilberedning, som f.eks confitering/fedtsyltning. Til gengæld får du også et virkeligt lækkert og velsmagende resultat.

Den gode historie

Vestergård ligger i Handbjerg tæt ved Limfjorden (og måske endnu mere vigtigt, kun ca. 20 min. fra slagteriet). Her opdrætter Martin og Birte Daasbjerg blandt andet økologiske ænder af racen Peking. De har rig mulighed for at snadre i vandhuller, rigelig med plads at røre sig på og de kan på den måde supplere deres økologiske foder med gode naturlige næringsstoffer fra vilde urter, kløver, græs og insekter.

Foldene, som ænderne går i, får mellem hvert hold ænder lov at få fred, så de planter ænderne elsker og som bl.a. giver dem deres dybe egensmag og interessante ernæringsprofil, kan få lov at gro. Den rigelige plads, den friske luft og naturlige foder gør brugen af medicin overflødig.

Sådan kan du gøre

Drys de rensede kråser med havsalt og lidt aromatiske krydderurter, som timian, salvie og rosmarin og lad dem sprænge i køleskabet natten over. Kog dem herefter fuldstændigt møre ved lav temperatur i f.eks. vores økologiske andefedt. Opbevar kråserne tildækket i andefedt. De kan holde sig i månedsvis. Brug de confiterede/fedtsyltede kråser skåret i skiver i salater eller i fine tern i saucer.

Ingredienser:

Økologisk dansk andekråse. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

132 kr. pr. kg