Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Gothenborg Fjerkræ

Økologisk Hakket Kalkun

500 gram

Medlemspris
DKK 69,50
Normalpris
DKK 85,00
Bliv medlem og spar DKK 15,50,- på denne vare.

Beskrivelse

Gothenborgs hakkede økologiske kalkunkød er fra den sorte Bronzekalkun, som er en langsomt voksende race. Den er særdeles god til at fouragere i det fri og finde føde på de grønne marker og i skovbunden. Den langsomme opvækst i det fri, har for det konventionelle landbrug, den kedelige konsekvens, at det tager for lang tid. For os andre har det, den bonus at kalkunkødet bliver mere saftig og mere smagfuldt.

Den gode historie

Lone og Lars på Gothenborg ved Them tror på, at tingene skal gøres på en ny måde,  som måske i virkeligheden er det modsatte, nemlig lidt gammeldags eller måske endnu mere præcist “Dyr skal opdrættes ude i naturen, hvor de hører til”. Den filosofi har de praktiseret på gården ved Them siden, de erhvervede sig gården i 1992, og var de første til at producere økologiske kyllinger. Senere fulgte kalkunerne. Lone og Lars’ kalkuner lever frit i bl.a. Gothenborgs økologiske juletræsproduktion, hvor de er fantastiske til at holde kulturen ren og nyder at rode i skovbunden.

Sådan kan du gøre

Brug det hakkede kalkun i dine farsretter, som f.eks. boller i karry eller frikadeller, men husk på at kødet er relativt magert.

Ingredienser:

100% økologisk kalkun. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

139,00 kr. pr. kg