Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00

Confit de Canard af Brystfilet m/ Rosmarin fra Økologisk Dansk Landand

250 gram

Medlemspris
DKK 74,25
Normalpris
DKK 82,50
Bliv medlem og spar DKK 8,25,- på denne vare.

Beskrivelse

And bør ikke kun være noget man spiser til jul, men hele året. Birte & Martins ænder er i særklasse en helt fantastisk spise. Vores andebryster sprænges med 1% salt og en rosmarinkvist, dernæst sous vides de til de er helt møre. På den måde får du et uhyggeligt saftigt og helt mørt andebryst, som er meget nemt at tilberede med stor succes. Vores confiteret andebryst er økologisk og kommer ikke fra foie gras produktion.

Den gode historie

Vestergård ligger i Handbjerg tæt ved Limfjorden (og måske endnu mere vigtigt, ca. 20 min fra slagteriet). Her opdrætter Martin og Birte Daasbjerg blandet andet økologiske ænder af racen Pekin. De har rig mulighed for at snadre i vandhuller, rigelig med plads at røre sig på og kan på den måde supplere deres økologiske foder med gode naturlige næringsstoffer fra vilde urter, kløver, græsser og insekter. Foldene ænderne går i, får mellem hvert hold ænder lov at få fred så de planter ænderne elsker og som bl.a. giver dem deres dybe egnsmag og interessante ernæringsprofil, kan få lov at gro. Den rigelige plads, den friske luft og naturligt foder gør brugen af medicin overflødig. 

Sådan kan du gøre

Før brug tages brystet forsigtigt ud af posen, men gem fedtet til at stege dine grøntsager i. Steg brystet sprødt på en god stegepande med skindsiden nedad eller under grillen i ovnen med skindsiden opad. Regn med ca. 12 -15 minutter. Skær forsigtigt brystet med det sprøde skind i skiver og server med en sprød grøn salat, gerne med rigeligt rucola, sprøde valnøddekerner og tynde skiver af saftige og sprøde røde æbler og blommer.

Ingredienser:

93,8 % økologisk andebryst, 5 % rosmarin, 1,2 % salt. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

297 kr. pr. kg