Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Gothenborg Fjerkræ

Økologisk Kalkunbryst

ca. 1000 gram

Pris
DKK 250,00

Beskrivelse

Gothenborgs økologiske kalkunbryst er fra den sorte Bronzekalkun, som er en langsomt voksende race. Den er særdeles god til at fouragere i det fri og finde føde på de grønne marker og i skovbunden. Den langsomme opvækst i det fri, har for det konventionelle landbrug, den kedelige konsekvens, at det tager for lang tid. For os andre har det, den bonus at kalkunkødet bliver mere saftig og mere smagfuldt.

Den gode historie

Lone og Lars på Gothenborg ved Them tror på, at tingene skal gøres på en ny måde, som måske i virkeligheden er det modsatte, nemlig lidt gammeldags eller måske endnu mere præcist “Dyr skal opdrættes ude i naturen, hvor de hører til”. Den filosofi har de praktiseret på gården ved Them siden, de erhvervede sig gården i 1992, og var de første til at producere økologiske kyllinger. Senere fulgte kalkunerne. Lone og Lars’ kalkuner lever frit i bl.a. Gothenborgs økologiske juletræsproduktion, hvor de er fantastiske til at holde kulturen ren og nyder at rode i skovbunden.

Sådan kan du gøre

Brug kalkunkødet skåret i strimler eller tern i frikasséer eller i wokken, men husk for guds skyld at overtilberedt kalkunkød ikke smager særligt godt.

Ingredienser:

100% økologisk kalkun. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

250 kr. pr. kg