Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Økologisk Skånsk Hakket kyllingekød (9%)

ca. 500 gram

Pris
DKK 67,50

Beskrivelse

Vores grofthakkede økologiske kyllingekød er som alle vores andre produkter af allerhøjeste kvalitet og er behandlet med samme omhyggelighed. Udbenet kylling, hakket efter alle kunstens regler og uden dikkedarer.

Den gode historie

Når vores skånske kyllinger er store nok til, at blive slagtet springer forskellen fra andre gode økologiske kyllinger for alvor én i øjnene. Kyllingerne håndteres, helt bogstaveligt, i hele processen fra de indsamles hos avlerne, ved ankomsten til slagteriet og til aflivningen som foregår manuelt og skånsomt efter forudgående bedøvelse.

Kyllingerne er som noget helt specielt økologiske hele vejen igennem fra moderdyrene. Når kyllingerne bliver omkring 3 uger overflyttes de til store stalde med adgang til store udendørs arealer. Her går de i mindst 7 uger med masser af plads og til at supplere deres økologiske foder med græs, larver og insekter, som de kan skrabe efter i jorden. I perioder hvor der er begrænset mængde vildtvoksende græs, suppleres deres foder med græs, ensilage og andet økologisk grovfoder.

Sådan kan du gøre

Vores hakkede økologiske kyllingekød egner sig fantastisk til kyllingefrikadeller, rørt med æg, en klat Dijonsennep, lidt Libanesisk seven spice og masser af friske krydderurter. Du kan naturligvis også bruge det hakkede kyllingekød i din egen version af en fjerkræ-baseret kødsovs. 

Ingredienser:

Økologisk Hakkekød af kylling. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

135 kr. pr. kg