Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Økologiske Skånske Kyllingevinger

500 - 550 gram

Pris
DKK 27,56

Beskrivelse

Når vores skånske kyllinger er store nok til at blive slagtet, springer forskellen fra andre gode økologiske kyllinger for alvor en i øjnene. Kyllingerne håndteres, helt bogstaveligt, i hele processen fra de indsamles hos avlerne, ved ankomsten til slagteriet og til aflivningen som foregår manuelt og skånsomt efter forudgående bedøvelse. Det faktum at vore skånske kyllinger har levet et langt og godt liv, opleves for alvor når du første gang serverer dem, hvis du altså gør det rigtig. Skindet er tykt og forbliver sprødt, kødet har struktur og er seriøst saftigt. Og så er vore vinger bare større end de flestes.

Den gode historie

Kyllingerne er som noget helt specielt økologiske hele vejen igennem fra moderdyrene. Når kyllingerne bliver omkring 3 uger overflyttes de til store stalde med adgang til store udendørs arealer. Her går de i mindst 7 uger med masser af plads til selv, og til at supplere deres økologiske foder med græs, larver og insekter, som de kan skrabe efter i jorden. I perioder hvor der er begrænset mængde vildtvoksende græs, suppleres deres foder med græs, ensilage og andet økologisk grovfoder.

Sådan kan du gøre

Pak vingerne ud og lad dem tø op utildækket i køleskabet natten over. Bland den revne, gule skal af en citron med saltflager, stødt ingefær, lidt stødt kanel, lidt reven muskatnød, lidt chiliflager og lidt frisk kværnet sort peber med ca 1 dl olivenolie. Skær evt den yderste vingespids af vingerne og vend dem i marinaden. Giv vingerne 2 timer ved 120 grader og derefter ca 20 minutter ved 230 grader. 

Prøv gerne opskriften på Kyllingevinger med eksotiske krydderier.

Ingredienser:

Økologisk Kylling. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

52,50 kr. pr. kg