Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rævhede Naturprodukter

Røget Fasanbryst

100 gram

Medlemspris
DKK 37,10
Normalpris
DKK 45,00
Bliv medlem og spar DKK 7,90,- på denne vare.

Beskrivelse

Fasanbryst er magert og smagfuldt, men er svært at håndtere for den uøvede. Heldigvis har Rune og hans mænd gjort det super nemt at gå til. De skærer brysterne af skroget og fjerner skindet inden de saltes og koldrøges nænsomt.

Den gode historie

Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket. 

Sådan kan du gøre

De røgede fasanbryster skal ikke tilberedes. Skær dem i tynde skiver på tværs og nyd dem som en snack til et godt glas vin eller brug dem i en skøn salat, f.eks. baseret på fintsnittet rødkål, Magnihills granatæblekerner og ristede hasselnødder, hvor de vil gøre underværker. HUSK at fasan-brystet kommer fra vilde fasaner, nedlagt af jægere og kan derfor indeholde hagl.

Ingredienser:

Røget Fasanbryst. Altid 100 % naturligt indhold

Leveres som frostvare.

370,97 kr. pr. kg