Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Magnihill

Økologisk Bærmix m/ Mango, Havtorn & Jordbær

1000 gram

Pris
DKK 83,00

Beskrivelse

Her har Magnihill lavet en blanding af mango, havtorn og jordbær, alt sammen økologisk naturligvis, så du altid har en god base klar til f.eks. din morgensmoothie.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Brug blandingen i din smoothie med f.eks. mandelmælk. Alternativt kan du tø den op og røre den med lidt god honning og bruge blandingen på din morgengrød, din skyr eller yoghurt.

Ingredienser:

Jordbær*, mango*, havtorn* (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 225 kJ/ 50 kcal, Fedt 1,1g, heraf mættede fedtsyre 0,2g, Kulhydrat 9,4g, heraf sukkerarter 5,6g, Protein 0,5g, Salt 0,02g.

Leveres som frostvare.

83 kr. pr. kg