Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Magnihill

Økologisk Blomkålspuré

1000 gram

Medlemspris
DKK 45,90
Normalpris
DKK 51,00
Bliv medlem og spar DKK 5,10,- på denne vare.

Beskrivelse

Udover at smage skønt, er blomkål rig på mineraler, vitaminer og kostfibre. Magnihills frosne blomkål er naturligvis økologiske og høstes i Belgien fra marker tæt på stedet, hvor de forarbejdes. Pureen består udelukkende af 100 % økologisk blomkål og er blendet helt glat og cremet og herefter løsfrossen i små kugler. Den er super nem at dosere uden, at noget går til spilde.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Magnihills puréer gør det super nemt at være sund i en fart. De er lige til at tage ud af fryseren, så du slipper for at skrælle, hakke og blende. Brug blomkåls-puréen i dine smoothies eller greenies eller varm den forsigtigt op med smør, brunet smør eller olivenolie og smag til med salt, peber, lidt stødt muskatblomme samt saft og evt. skal af økologisk citron. Puréen kan med fordel også bruges til babymad.

Obs. Den cremede blomkålspuré kan også med stor succes anvendes i stuvninger eller i hvide sovse som alternativ til opbagte, som er jævnet med mælkesovs.

Ingredienser:

Økologisk blomkål. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 95 kJ/ 20 kcal, Fedt <0,5g, Heraf mættede fedtsyre <0,1g, Kulhydrat 4,5g, Heraf sukkerarter 2,1g, Protein 1,9g, Salt <0,01g.

Leveres som frostvare.

45,90 kr. pr. kg