Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Magnihill

Økologisk Broccoli

400 gram

Pris
DKK 18,50

Beskrivelse

Udover at smage skønt, er broccoli rig på mineraler, vitaminer og kostfibre. Magnihills økologiske frosne broccoli høstes i Spanien fra marker tæt på stedet, hvor de forarbejdes. De transporteres på køl for at bevare farve, smag og næringsstoffer og fryses lynhurtigt, så snart de lander.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader.

Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring.

Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Brug broccolibuketterne direkte fra fryseren i dine favorit greenies, eller lad dem tø næsten op og brug dem i wokretter. Prøv BROCCOLI MED MANDLER, HJERTESALAT, SPINAT OG BØNNER fra vores opskriftsunivers, som tilbehør til fisk eller kød.

Ingredienser:

100% Økologisk Broccoli. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 147 kJ/ 35 kcal, 0,3 g fedt heraf 0,05 g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 3,1 g, heraf sukkerarter 0,1 g Protein 3,5 g, Salt 0,1 g.

Leveres som frostvare.

46,25 kr. pr. kg