Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Magnihill

Økologisk Broccolipuré

1000 gram

Pris
DKK 56,70

Beskrivelse

Udover at smage skønt, er broccoli rig på mineraler, vitaminer og kostfibre. Magnihills økologiske frosne broccoli høstes i Spanien fra marker tæt på stedet, hvor de forarbejdes. Pureen består udelukkende af 100 % økologisk broccoli og er blendet helt glat og cremet. Den er løsfrossen i små kugler og super nemme, at dosere uden at noget går til spilde.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Magnihills puréer gør det supernemt at være sund i en fart. De er lige til at tage ud af fryseren, så du slipper for at skrælle, hakke og blende. Brug broccoli-puréen i dine smoothies eller greenies. Du kan også varme den forsigtigt op med smør, brunet smør eller olivenolie og smage til med salt, peber, lidt reven muskatnød samt citronsaft. 

Puréen kan med fordel også bruges som babymad, så bliver det vist ikke nemmere.

Ingredienser:

Økologisk broccoli. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 115 kJ/ 28 kcal, Fedt <0,5g, Heraf mættede fedtsyre <0,1g, Kulhydrat 2,6g, Heraf sukkerarter 2,6g, Protein 3,2g, Salt <0,01g.

Leveres som frostvare.

56,70 kr. pr. kg