Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Magnihill

Økologisk Granatæblekerner

250 gram

Pris
DKK 19,10

Beskrivelse

Granatæblet, som man oprindeligt mener stammer fra området omkring, det vi i dag kender som Iran og Afghanistan, har været dyrket i Mellemøsten i årtusinder. Granatæblet er rigt på vitamin C, vitamin K og folat, samt ikke mindst kostfibre og antioxidanter. Det smager skønt og sødt, dog uden at indeholde særligt meget frugtsukker.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte

Sådan kan du gøre

Granatæblekernerne har sin berettigelse i såvel det søde som i det salte køkken. Den søde smag, uden et nævneværdigt sukkerindhold, gør den velegnet i “desserter” til dig, der gerne vil skære ned på sukkeret, ligesom kernerne er skønne i salater. Prøv dem f.eks. i en rødkålssalat med fintskårne syrlige æbler, salatløg og masser af plukket kørvel, som vendes med balsamico, citronsaft og god jomfru olivenolie.

Ingredienser:

100% Økologiske granatæblekerner Altid 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 347 kJ/ 83 kcal, 0,3 g fedt heraf 0,12 g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 18,7 g, heraf sukkerarter 13,67g Protein 1,67 g, Salt 0 g.

Leveres som frostvare.

76,40 kr. pr. kg