Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Magnihill

Økologisk Hakket Dild

75 gram

Medlemspris
DKK 11,25
Normalpris
DKK 12,50
Bliv medlem og spar DKK 1,25,- på denne vare.

Beskrivelse

Magnihills dild er høstet, hakket og frysetørret i Belgien. Dild er en fantastisk krydderurt i det danske køkken, og emmer specielt af sommer. På den her måde, har du det altid lige ved hånden.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Dild smager skønt og er et af de krydderier, som du kan bruge i store mængder uden, at den tager magten over den ret, hvor du bruger den i. Magnihills frysetørrede dild er perfekt til, når du skal lave dressing eller dip, og i endnu højere grad når du skal marinere råt kød eller rå fisk som f.eks. gravad laks, og vil være 100 % sikker på at undgå de jordbakterier, der kan få fatale følger. 

Ingredienser:

Økologisk dild. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 180 kJ/ 43 kcal, Fedt 1,1g, Heraf mættede fedtsyre 0,06g, Kulhydrat 7g, Heraf sukkerarter 2,2g, Protein 3,4g, Salt 0,1g.

Leveres som frostvare.

150 kr. pr. kg