Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Magnihill

Økologisk Hakket Grønkål

450 gram

Medlemspris
DKK 17,10
Normalpris
DKK 19,00
Bliv medlem og spar DKK 1,90,- på denne vare.

Beskrivelse

Udover at smage skønt, er grønkål rig på mineraler, vitaminer og kostfibre. Magnihills økologiske frosne grønkål høstes i Tyskland fra marker tæt på stedet, hvor de forarbejdes. Grønkålen vaskes, hakkes og blancheres kort inden den afkøles og løsfryses, så den er nem at dosere.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader.

Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring.

Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Magnihills hakkede økologiske grønkål gør det supernemt at være sund i en fart. Kålen er lige til at tage ud af fryseren, så du slipper for at skylle, ordne og snitte. Brug kålen i dine greenies eller blend den med brunet smør og smag til med salt, peber, lidt reven muskatnød samt citronsaft. 

Ingredienser:

Økologisk grønkål. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 120 kJ/ 30 kcal, Fedt 0,5g, Heraf mættede fedtsyre <0,1g, Kulhydrat 2,3g, Heraf sukkerarter 0,7g, Protein 2,7g, Salt 0,04g.

Leveres som frostvare.

38 kr. pr. kg