Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Magnihill

Økologisk Hakket Persille

75 gram

Medlemspris
DKK 11,25
Normalpris
DKK 12,50
Bliv medlem og spar DKK 1,25,- på denne vare.

Beskrivelse

Persille er nok danskernes mest kendte og elskede krydderurt omend, vi nu nok synes, at den hører hjemme mange andre steder end i persillesovsen, den er mild og smager skønt og er super-anvendelig.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Persille smager skønt, og er en af de krydderurter, som du kan bruge i store mængder uden, at den tager magten over den ret, du bruger den i. Magnihills frysetørrede persille er perfekt, når du skal lave fars, postejer, pesto eller dressinger, hvor du vil være sikker på god holdbarhed uden at kompromittere fødevaresikkerheden. 

Ingredienser:

Økologisk persille. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 151 kJ/ 36 kcal, Fedt 0,8g, Heraf mættede fedtsyre 0,1g, Kulhydrat 6,3g, Heraf sukkerarter 2,2g, Protein 3g, Salt 0,1g.

Leveres som frostvare.

150 kr. pr. kg