Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Magnihill

Økologisk Hakket Purløg

75 gram

Medlemspris
DKK 12,60
Normalpris
DKK 14,00
Bliv medlem og spar DKK 1,40,- på denne vare.

Beskrivelse

Purløg er kendt og elsket i alverdens køkkener, og findes i mange forskellige udgaver. Herhjemme har purløget en stor plads i vore hjerter og ikke mindst i det traditionelle danske køkken, især på det danske smørrebrød er purløg elsket og højt skattet.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Purløg smager skønt, og er et af de urter, som du kan bruge i store mængder uden, at den tager magten over den ret, du bruger den i. Magnihills frysetørrede purløg er perfekt, når du skal lave dressinger, ovenpå rugbrødmadden og hvor du ellers plejer, at bruge purkløg. Her er du sikker på god holdbarhed uden at kompromittere fødevaresikkerheden.  

Ingredienser:

Økologisk purløg. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 126 kJ/ 30 kcal, Fedt 0,7g, Heraf mættede fedtsyre 0,1g, Kulhydrat 4,3g, Heraf sukkerarter 1,9g, Protein 3,3g, Salt <0,1g.

Leveres som frostvare.

168 kr. pr. kg