Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Magnihill

Økologisk Havtorn

225 gram

Pris
DKK 24,70

Beskrivelse

Havtorn er en pudsig gevækst, men på trods af det, kan det smukke orange bær nu alligevel noget. Et enkelt lille havtornbær indeholder lige så meget C-vitamin, som en appelsin og har en imponerende næringsprofil. Hele fjorten essentielle vitaminer, samt de essentielle fedtsyrer omega 3, 6, 9 og ovenikøbet det sjældne omega 7. Sammen med vigtige antioxidanter og andre mikronæringsstoffer gør det, det pudsige bær helt specielt.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Grundet havtornbærrets ekstreme smag, er den mest gængse måde at benytte bærret på, at tilberede den med en masse sukker. Bærret kan heldigvis meget andet. Blend bærrene og lad dem løbe gennem et viskestykke. Brug saften som du bruger citronsaft. F.eks. til at justere fede tilberedninger med. Græskar og gulerødder har pga. af deres naturlige sødme det skønt i selskab med smagen af havtorn. Prøv at glasere gulerødder ind i smør og havtornsaft, eller blend havtornbærret med, når du skal lave puré eller suppe af græskar.

Ingredienser:

100% Økologisk Havtorn. Altid 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 361 kJ/ 86 kcal, 5 g fedt heraf 1 g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 6,3 g, heraf sukkerarter 6,2 g Protein 0,7 g, Salt 0 g.

Leveres som frostvare.

98,80 kr. pr. kg

Relaterede produkter
DKK 26,50 DKK 26,50
Din besparelse
DKK -2,65