Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Magnihill

Økologisk Jordbærpuré

1000 gram

Pris
DKK 68,00

Beskrivelse

Udover at smage skønt, er jordbær rige på mineraler, vitaminer og kostfibre. Magnihills økologiske frosne jordbær høstes i Spanien fra marker tæt på stedet, hvor de forarbejdes. Puréen består udelukkende af 100 % økologiske jordbær og er således ikke sødet. Pureen er blendet og siet, så den fremstår helt glat og fri for kerner. Den er løsfrossen i små kugler, så den er super nem at dosere, uden at noget går til spilde.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Magnihills puréer gør det super nemt at være sund i en fart. De er lige til at tage ud af fryseren, så du slipper for at hakke og blende. Brug jordbærpuréen i dine smoothies, i eller ovenpå din skyr eller yoghurt. Den kan også bruges som en nem løsning til når, der skal laves desserter i et ruf. 

Ingredienser:

Økologisk jordbær. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 140 kJ/ 33 kcal, Fedt <0,5g, Heraf mættede fedtsyre <0,1g, Kulhydrat 8,7g, Heraf sukkerarter 4,3g, Protein 0,4g, Salt <0,01g. 

Leveres som frostvare.

68 kr. pr. kg