Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Magnihill

Økologisk Mango

225 gram

Pris
DKK 26,90

Beskrivelse

De solmodne mangoer høstes med hånden, skrælles, befries for stenen og indfryses tæt på der hvor de høstes. Dette for at undgå at de sarte frugter skades under transporten og på den måde taber smag.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Brug vores økologiske mango i dine yndlings smoothies, eller blend dem med frosne, skivede bananer til en cremet is, som du nemt kan lave derhjemme. Du kan også lave en chutney ved at sautere fintsnittede skalotteløg, snittede shiitakesvampe, lidt hvidløg og chili, efter temperament, i god olivenolie. Tilsæt skal og saft af lime eller citron og kog det hele til samme konsistens, som en kompot. Køl af og smag til med salt, peber samt evt. lidt mere lime eller citronsaft.

Ingredienser:

100% Økologisk Mango. Altid 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 400 kJ/ 100 kcal, 1,5 g fedt heraf 0,6 g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 15,6 g, heraf sukkerarter 3,6 g Protein 3,1 g, Salt <0,01 g.

Leveres som frostvare.

119,56 kr. pr. kg