Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Magnihill

Økologiske Kidneybønner

1000 gram

Medlemspris
DKK 55,80
Normalpris
DKK 62,00
Bliv medlem og spar DKK 6,20,- på denne vare.

Beskrivelse

Kidneybønnen menes oprindeligt at stamme fra Peru, og er gennem tusinder af år blevet bragt ud i verden pga. dens evne til at kunne transporteres i tørret tilstand. Den er en udmærket kilde til protein, ligesom den indeholder en mængde nyttige næringsstoffer. Smagen er let sødlig, og konsistensen er tæt og næsten “kødfuld” til forskel fra andre bønner, der ofte har en let bitter og “jordet” smag. Kidneybønnen har også en mere cremet konsistens, når den bliver korrekt tilberedt, end mange andre bønner.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Kidneybønner er en velkendt kilde til en masse nyttige næringsstoffer, men indeholder desværre også anti-næringsstoffet lektin, der egentligt skal beskytte bønnen mod at blive spist. Det har Magnihill taget højde for, og har udblødt og kogt bønnerne, så du egentlig bare skal tilsætte eller videreforarbejde bønnerne i dine yndlingsopskrifter, f.eks. chili con carne, i salater, i veganske eller vegetariske retter.

Ingredienser:

100% økologiske forkogte kidneybønner. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 360kJ/ 85kcal, Fedt <0,5g, heraf mættede fedtsyre <0,1g, Kulhydrat 15,3g, heraf sukkerater 0,8g, Protein 5,4g, Salt 0,04g.

Leveres som frostvare.

55,80 kr. pr. kg