Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Magnihill

Økologiske Vilde Tyttebær

250 gram

Medlemspris
DKK 20,25
Normalpris
DKK 22,50
Bliv medlem og spar DKK 2,25,- på denne vare.

Beskrivelse

Tyttebær er særdeles anvendt i det meste af Europa, såvel i gastronomien pga. af smagen og i lægekunsten pga. deres store indhold af gode næringsstoffer. De indeholder bl.a. C-vitamin , A-vitamin, B-vitaminer, og grundstofferne kalium, calcium, magnesium, og fosfor. Frøene indeholder også en del omega-3-fedtsyrer.

Den gode historie

Magnihill er et svensk familieforetagende, som forarbejder frugt, bær og grøntsager med fokus på, at det skal være nemt for dig derhjemme. De forarbejder og forædler de grønne sager fra egen produktion, samt fra faste samarbejdspartnere i Danmark og Sverige. Udvalgte udenlandske samarbejdspartnere sikre tilgang af de ting, der ikke vokser på vores breddegrader. Magnihill har stor fokus på oprindelsen, dyrkningsmetoderne og jorden, hvorfra råvaren gror og henter sin næring, så de på den måde kan sikre din næring. Vælger du økologiske bær og ditto frugt og grønt, undgår du både at belaste miljøet og din krop med sprøjtegifte.

Sådan kan du gøre

Tyttebær er særdeles velegnede til syltning, men fordi bærrene ofte er meget syrlige og bitre, bliver de meget ofte overdænget med alt for meget sukker, som desværre overdøver de fine smagsnuancer, som bærrene har. Prøv at sylte dem i en lage af vand, honning og citronsaft og brug dem til såvel vildt som til retter med f.eks. vores Islandske lakseportioner. Også i hjemmelavede juicer og smoothies, samt i salater med rødbede er tyttebærret genialt og alt for overset.

Ingredienser:

100% Økologiske vilde Tyttebær. Altid 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 237 kJ/ 57 kcal, 0,5 g fedt heraf 0 g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 11 g, heraf sukkerarter 8,7 g Protein 0,7 g, Salt 0 g.

Leveres som frostvare.

81 kr. pr. kg