Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Økologisk Dansk Bacon i Tern

150 gram

Pris
DKK 28,50

Beskrivelse

Vores bacon er lavet af bryst og kam af økologiske grise fra Friland og er godkendt af Dyrenes Beskyttelse. Vi fokuserer meget på en god balance mellem salt og røg så du kan være sikker på at få et saftigt, harmonisk smagende resultat når du tilbereder det. Her er vore bacon skåret i tern for at gøre det nemt når du skal kokkerere derhjemme.

Den gode historie

Thomas Flytkjær tørsalter kødet med havsalt og forskellige krydderier, krydderurter og krydderiblandinger, kreeret i samarbejde med vores Thomas Rode. Herefter koldrøges over bøgesmuld på gammeldags maner. Vores bacon har hverken nitrit eller andre kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler tilsat – kun den rene vare!

Sådan kan du gøre

Brug vores bacontern som smagsgiver i dine yndlingsretter, Carbonara, Brændende Kærlighed eller prøv denne.

Hvidkålssalat med bacon og persille: 

(Tilbehør til 4 personer) 

0,5 Hvidkål

1 - 2 pk. Bacontern 

0,5 dl. Sherryvineddike 

1 dl. Koldpresset jomfruoliven olie eller hasselnøddeolie 

0,5 tsk. Kommen (ikke spidskommen) 

0,5 bdt. Bredbladet persille 

Havsalt og frisk kværnet sort peber 

Fjern stokken og de yderste blade af det halve hvidkålshoved og snit det fint. Steg imens baconternene gyldne og sprøde i deres eget fedt ved moderat varme. Tilsæt evt. lidt olivenolie i starten. Kom kålen i en skål af passende størrelse og tilsæt kommen, olivenolie og krydr omhyggeligt med salt og peber. Hæld det sprøde og gyldne bacon og det varme baconfedt over kålen og bland grundigt. Lad kålen stå lunt en halv til en hel time. Vask imens persillen. Pluk bladene af og skær dem i fine strimler og vend dem i salaten umiddelbart inden servering. Smag til med salt og peber samt evt. yderligere lidt sherryvineddike.

Ingredienser:

Økologisk brystflæsk, havsalt. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1467 kJ/ 362 kcal, 32 g fedt heraf 13.0 g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 0 g, Protein 18 g, Salt 2,8 g. 

190 kr. pr. kg