Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Grisekæber af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris

300 gram

Medlemspris
DKK 59,38
Normalpris
DKK 69,00
Bliv medlem og spar DKK 9,63,- på denne vare.

Beskrivelse

Grisekæber er en relativ ny udskæring i det danske køkken, men til gengæld utrolig populær pga. sin smag og beskaffenhed. Grisen bruger i sagens natur sine kæber meget når den roder rundt i jorden for at finde føde og når den spiser. Det smagfulde kød er forholdsvist skært og bliver fantastisk mørt og saftigt når det langtidstilberedes omhyggeligt.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Krydr med salt og peber og brun kæberne på begge sider. Kom lidt godt øl, hvid- eller rødvin samt fond eller vand ved kæberne tillige med en bouquet garni. Jeg undgår at tilsætte rodfrugter under braiseringen, men er til gengæld vild med at komme bacontern, svampe, hvidløg og løg ved kæberne. Braiser kæberne møre i ovnen ved ca. 150 grader ca. 1,5 - 2 timer eller til de er møre. 

Ingredienser:

*Grisekød af Rigtigmad Gris. * = økologisk. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

197,92 kr. pr. kg