Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Hakkekød af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris (8-12%)

500 gram

Medlemspris
DKK 52,35
Normalpris
DKK 59,50
Bliv medlem og spar DKK 7,15,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores økologiske hakkede grisekød kommer typisk fra grisens forende, som har den rigtige fordeling af fedt og kød der skal til for, at give hakkekødet den rigtige smag når du skal tilberede det. Hakkekødet her indeholder kun 8 - 12 % fedt for dig der foretrækker dit hakkekød til den magre side.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Brug det hakkede kød til at lave din yndlings frikadelleopskrift eller giv min version et skud. Jeg undlader simplethen den mel eller rasp, de fleste bruger, men rører i stedet kødet med æg, salt, peber, masser af revet rødløg og en skefuld Dijonsennep. Jeg krydrer farsen med enten hakket salvie og reven citronskal eller frisk hakket rosmarin og reven muskatnød. I begge tilfælde lader jeg farsen hvile, gerne en time på køl, inden jeg steger dellerne ved moderat varme, altid i smør. Alternativt kan du prøve en af vores mange opskrifter, prøv for eksempel Meatza med bacon af Vildsvin eller vores Karbonade med svampe og stuvet grøntsager

Ingredienser:

Grisekød af Rigtigmad Gris. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

104,69 kr. pr. kg