Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Hamburgesas de Bellota af Fritgående Agernfodret Spansk Sortfodsgris

2 stk, 360 gram

Pris
DKK 61,93

Beskrivelse

Hamburger “bøfferne” af spansk sortfodsgris er et produkt i særklasse. Kødet til hamburgesas skæres af den del, af de smukt fedtmarmorerede grisenakker, som er tilbage når Presaen, den skære del af nakken, er skåret fra. Bøfferne er guddommelige saftige og smager himmelsk og rent af sortfodsgris, uden nogen som helst dikkedarer. Alt vores sortfodsgris er selvfølgelig af kvaliteten Iberico de Bellota - vogt dig for efterligner.

Den gode historie

Grisene lever hele deres liv under åben himmel på La dehesa, højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal, og HVER GRIS har 2 hektarer natur til deres disposition. Fra 1. oktober til slagtningen begynder i midten af december, lever grisene udelukkende af agern og græs de selv finder og tager på den diæt, 1 kg. på hver dag. Den stramme diæt sikrer ligeledes en sammensætning af fedtsyrer, der for over 70 % vedkommende er den samme som i olivenolie.

Sådan kan du gøre

Krydr omhyggeligt “bøfferne” med friskkværnet sort peber og groft salt og steg dem 2 - 3 minutter på hver side på en varm pande eller endnu bedre på grillen. Min favorit version består af en grillet hamburgesa, belagt med en skive langtidsbagt bøftomat, en halv grillet avocado, sprødstegt chipotle bacon og et spejlæg. Prøv evt. denne opskrift på "burger" af Spansk Sortfodsgris.

Leveres som frostvare.

172.00 kr. pr. kg