Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Kam m/ben af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris

1300 - 1500 gram

Medlemspris
DKK 203,13
Normalpris
DKK 230,00
Bliv medlem og spar DKK 26,88,- på denne vare.

Beskrivelse

Vore økologiske grisekamme med ben skæres af grisens ryg. Vi lader benene sidde på, for at du kan få en saftig steg og ridser sværen så den er nem at gå til derhjemme.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Tænd oven på 225 grader. Kom 0,5 l vand, ca. 0,5 dl. sherry vineddike, en krydderbouquet, lidt nelliker, et par enebær og lidt sorte peberkorn i et ildfast fad af passende størrelse. Læg stegen med de ridsede svær nedad og krydr den på oversiden. Giv den ca. 25 min. Vend stegen og drys efter med groft salt. Kom et par groftskårne rødløg i det ildfaste fad og giv stegen ca. 40 min. med skindsiden opad. Tilsæt evt. ekstra vand undervejs. Lad stegen trække en halv times tid. Tænd grillen i ovnen imens. Giv den 5 - 10 min. indtil sværen er helt sprød og gylden. Lad stegen hvile yderligere 10 min. efter turen i ovnen og skær den herefter i pæne skiver.

Ingredienser:

Økologisk grisekød af Rigtigmad Gris. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

145,09 kr. pr. kg