Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Koteletter m/ben af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris

2 stk., 300 gram

Medlemspris
DKK 70,31
Normalpris
DKK 82,50
Bliv medlem og spar DKK 12,19,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores økologiske koteletter skærer vi af kammen som er grisens ryg. Selve kødet er relativt magert men har en god fedtkant, der giver saft og smag. Pas på varmen og husk at ordentligt grisekød sagtens kan steges rosa.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Krydr koteletterne med friskkværnet sort peber og flagesalt. Steg dem i smør med friske salvieblade, hvidløg og citronskal ca 2 - 3 minutter på hver side, tag dem af og lad dem hvile. Kom en god klat smør i panden og skru ned for varmen. Sauter heri broccolibuketter, forårsløg til de er næsten møre så de bevarer den grønne farve og vend groft skåret endivie og persille i. Alternativt kan du prøve vores opskrift Økologiske Grisekotelletter med Skorzonerrødder.

Ingredienser:

Økologisk grisekød af Rigtigmad Gris. Altid 100 % naturligt indhold

Leveres som frostvare.

140,63 kr. pr. kg