Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
VI LEVERER IKKE D. 31/5 (Kr. Himmelfart)
Rigtigmad

Koteletter m/ben af Økologisk Dansk Gris

2 stk., 300 gram

Medlemspris
DKK 46,66
Normalpris
DKK 59,50
Bliv medlem og spar DKK 12,84,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores økologiske koteletter skærer vi af kammen som er grisens ryg. Selve kødet er relativt magert men har en god fedtkant, der giver saft og smag. Pas på varmen og husk at ordentligt grisekød sagtens kan steges rosa.

Den gode historie

Vores økologiske grise vokser op i Brørup i Jylland hos Anita og hendes lille familie. Familiens gård, Flintholm, skiller sig lidt ud fra andre gårde, der opdrætter grise. De sædvanlige enorme staldbygninger udmærker sig ved deres manglende tilstedeværelse, for markgrisene vokser op på de åbne marker, hvor der er masser af plads til leg og frihed, 365 dage om året. Når vejret driller, har de adgang til hytter med masser af dejlig halm. 

Livet som markgris starter i en hytte i forefolden. Her går de sammen med deres mor, indtil de er ca. 7 uger gamle. På det tidspunkt er den lille markgris nemlig stor nok til, at klare sig uden sin mor. Herefter kommer markgrisen over i den store fold, hvor hver markgris har mindst 100 kvm at boltre sig på. Markgrisene vokser op i trygge og kendte rammer med masser af frisk luft, ingen stress og med trynen i jorden.

Sådan kan du gøre

Krydr koteletterne med friskkværnet sort peber og flagesalt. Steg dem i smør med friske salvieblade, hvidløg og citronskal ca 2 - 3 minutter på hver side, tag dem af og lad dem hvile. Kom en god klat smør i panden og skru ned for varmen. Sauter heri broccolibuketter, forårsløg til de er næsten møre så de bevarer den grønne farve og vend groft skåret endivie og persille i. Alternativt kan du prøve vores opskrift Økologiske Grisekoteletter med Skorzonerrødder.

Ingredienser:

Økologisk grisekød af Gris. Altid 100 % naturligt indhold

Leveres som frostvare.

155,56 kr. pr. kg