Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Koteletter m/ben af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris, 2 x 150 gram

Medlemspris
DKK 70,31
Normalpris
DKK 82,50
Bliv medlem og spar DKK 12,19,- på denne vare.

Beskrivelse 

Vore økologiske koteletter skærer vi af kammen som er grisens ryg. Selve kødet er relativt magert men har en god fedtkant, der giver saft og smag. Pas på varmen og husk at ordentligt grisekød sagtens kan steges rosa.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Krydr koteletterne med frisk kværnet sort peber og flage salt. Steg dem i smør med friske salvieblade, hvidløg og citronskal ca 2 - 3 minutter på hver side, tag dem af og lad dem hvile. Kom en god klat smør i panden og skru ned for varmen. Sauter heri broccoli buketter, forårsløg til de er næsten møre så de bevarer den grønne farve og vend groft skåret endivie og persille i. 

Alternativt kan du prøve vores opskrift Økologiske Grisekotelletter med Skorzonerrødder

Ingredienser: Grisekød af Rigtigmad Gris.

Altid 100 % naturligt indhold. 

Denne vare leveres som frostvare.

140,63 kr. pr. kg