Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rigtigmad

Mørbrad af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris

400 - 600 gram

Medlemspris
DKK 134,55
Normalpris
DKK 149,50
Bliv medlem og spar DKK 14,95,- på denne vare.

Beskrivelse

Mørbraden sidder under ryggen og bliver ikke brugt særlig meget. Derfor er kødets meget mørt og sart smagende. Det skal umiddelbart tilberedes i kort tid for at undgå, at det bliver sejt, tørt og kedeligt at spise.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene.  

Sådan kan du gøre

Skær mørbraden ud i medaljoner. Krydr med salt og peber, læg et salvieblad på hver medaljon, riv citronskal henover og pak hver medaljon ind i en skive god skinke. Steg dem i smør 2 - 3 minutter på hver side ved god varme. Alternativt kan du prøve Grisemedaljoner med Salvie, Citron, Kantareller og Grønærter.

Ingredienser:

Økologisk grisekød af Rigtigmad Gris. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

269,10 kr. pr. kg