Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Nakkekoteletter af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris

500 gram

Medlemspris
DKK 67,98
Normalpris
DKK 80,00
Bliv medlem og spar DKK 12,03,- på denne vare.

Beskrivelse

Vi skærer vore økologiske nakkekoteletter af grisens nakke. Den består groft sagt af tre muskler og lidt fedt. Den kan typisk godt tåle lidt længere tilberedning, f.eks. braisering, som gør kødet dejligt mørt og særdeles smagfuldt og giver samtidig en skøn sky.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Bank evt koteletterne og krydr dem med salt og peber. Brun dem af, tag dem op og steg kvartede, faste markchampignons i panden med løg, hvidløg, citronskal og rosmarin. Kog af med balsamico, læg koteleterne ovenpå, læg låg på og braiser koteletterne ved svag varme ca 35 - 45 minutter.

Ingredienser:

Økologisk grisekød af Rigtigmad Gris. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

135,94 kr. pr. kg