Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Økologisk Dansk Back Bacon i Skiver

150 gram

Pris
DKK 30,00

Beskrivelse

Vores bacon er lavet af bryst og kam af økologiske grise fra Friland og er godkendte af Dyrenes Beskyttelse. Versionen her er lavet af svinekam og således mere mager og mørere end normal bacon, og kan principielt bruges på samme måde.

Den gode historie

Thomas Flytkjær tørsalter kødet med havsalt og forskellige krydderier, krydderurter og krydderiblandinger, kreeret i samarbejde med vores Thomas Rode. Herefter koldrøges over bøgesmuld på gammeldags maner. Vores bacon har hverken nitrit eller andre kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler tilsat – kun den rene vare!

Sådan kan du gøre

Sauter et par gode håndfulde omhyggeligt skyllet og ribbet spinat i et par skefulde smør med et flækket fed hvidløg, frisk revet muskatnød, salt og frisk kværnet peber. Pisk i mellemtiden æg sammen og krydr også æggemassen. Hvis spinaten smider meget vand, så hæld det af panden, tilsæt en ekstra klat smør, lad den bruse op hvorefter æggemassen hældes over spinaten. Læg skiver af vores back bacon over æggemassen og sæt panden i ovnen ved 190 grader indtil den er gennembagt. 

Ingredienser:

Økologisk svinekam, havsalt. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 881 kJ/ 212 kcal, 17 g fedt heraf 7.0 g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 0 g, Protein 16 g, Salt 2.8 g.

Leveres som frostvare.

200 kr. pr. kg