Vores bacon er lavet af bryst og kam af økologiske grise fra Friland og er godkendt af Dyrenes Beskyttelse. Vi fokuserer meget på en god balance mellem salt og røg så du kan være sikker på at få et saftigt, harmonisk smagende resultat når du tilbereder det. Her får du dit bacon som et helt stykke som du kan skære og tilberede som du vil.
Den gode historie
Vores bacon er lavet af bryst og kam af økologiske grise fra Friland og er godkendt af Dyrenes Beskyttelse. Vi fokuserer meget på en god balance mellem salt og røg så du kan være sikker på at få et saftigt, harmonisk smagende resultat når du tilbereder det. Her får du dit bacon som et helt stykke som du kan skære og tilberede som du vil.
Sådan kan du gøre
Skær baconstykket i 0,5 cm tykke skiver og herefter i stifter på tværs. Steg stykkerne sprøde og gyldne ved moderat varme med lidt hvidløg og lidt rød chili. Si fedtet fra og gem det til evt. at stege grøntsagstilbehør i. Skær en bøftomat i grove tern, snit et skalotteløg fint og kom det i panden med de gyldne og sprøde baconstykker sammen med lidt balsamico. Opvarm tomat og balsamico og glaser baconstykkerne heri. Server courgette spaghetti, tomatsalat eller måske græskar pure til.
Ingredienser:
Økologisk brystflæsk, havsalt. Altid 100 % naturligt indhold.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 1467 kJ/ 362 kcal, 32 g fedt heraf 13.0 g mættede fedtsyrer, Kulhydrat 0 g, Protein 18 g, Salt 2,8 g.