Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rigtigmad

Økologisk Svinebryst u/ben & svær af Dansk Gris

1000 gram

Medlemspris
DKK 99,50
Normalpris
DKK 159,00
Bliv medlem og spar DKK 59,50,- på denne vare.

Beskrivelse

Grisebrystet er det vi bl.a. bruger til at lave bacon, rullepølse, stegt flæsk og meget andet godt af. Brystet har den helt rigtige balance mellem fedt og kød, smager fantastisk og bliver super saftigt og mørt hvis du har styr på tilberedningen.

Den gode historie

Vores økologiske grise vokser op i Brørup i Jylland hos Anita og hendes lille familie. Familiens gård, Flintholm, skiller sig lidt ud fra andre gårde, der opdrætter grise. De sædvanlige enorme staldbygninger udmærker sig ved deres manglende tilstedeværelse, for markgrisene vokser op på de åbne marker, hvor der er masser af plads til leg og frihed, 365 dage om året. Når vejret driller, har de adgang til hytter med masser af dejlig halm. 

Livet som markgris starter i en hytte i forefolden. Her går de sammen med deres mor, indtil de er ca. 7 uger gamle. På det tidspunkt er den lille markgris nemlig stor nok til, at klare sig uden sin mor. Herefter kommer markgrisen over i den store fold, hvor hver markgris har mindst 100 kvm at boltre sig på. Markgrisene vokser op i trygge og kendte rammer med masser af frisk luft, ingen stress og med trynen i jorden.

Sådan kan du gøre

Varm din ovn op til 160 grader. Skær brystet i skiver på en halv cm og bank dem med ryggen af en tung kniv i et riflet mønster på begge sider. Krydr omhyggeligt med salt og peber på begge sider. Drys med en blanding af fint hakkede krydderurter, reven citronskal og hvidløg og placer stykkerne på en rist med en bradepande nedenunder. Sæt kødet i ovnen og giv det ca. 45 min. Brug gerne fedtet til at stege dine grøntsager i, imens du venter på at kødet køler lidt af.

Ingredienser:

Økologisk grisekød. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

99,50 kr. pr. kg