Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Økologisk Svinebryst u/ben & svær af Rigtigmad Gris

1000 gram

Medlemspris
DKK 146,88
Normalpris
DKK 179,00
Bliv medlem og spar DKK 32,13,- på denne vare.

Beskrivelse

Grisebrystet er det vi bl.a. bruger til at lave bacon, rullepølse, stegt flæsk og meget andet godt af. Brystet har den helt rigtige balance mellem fedt og kød, smager fantastisk og bliver super saftigt og mørt hvis du har styr på tilberedningen.

Den gode historie

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Varm din ovn op til 160 grader. Skær brystet i skiver på en halv cm og bank dem med ryggen af en tung kniv i et riflet mønster på begge sider. Krydr omhyggeligt med salt og peber på begge sider. Drys med en blanding af fint hakkede krydderurter, reven citronskal og hvidløg og placer stykkerne på en rist med en bradepande nedenunder. Sæt kødet i ovnen og giv det ca. 45 min. Brug gerne fedtet til at stege dine grøntsager i, imens du venter på at kødet køler lidt af.

Ingredienser:

Økologisk grisekød fra Rigtigmad Gris. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

146,88 kr. pr. kg