Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Porchetta af Økologisk Dansk Gris

1300 - 1500 gram

Pris
DKK 259,00

Beskrivelse

Her er vores bud på en Italiensk klassiker som virkelig har fundet vej til danskernes hjerter. Vi ruller og snører økologisk grisebryst med svær med salvie, persille, rosmarin, hvidløg, fennikelfrø, rosa peber, sort peber, hvid peber, grøn peber, korianderfrø, laurbærblade, og bøgerøget havsalt.Grisebrystet består af den perfekte fordeling mellem fedt og kød, så du, hvis du altså gør som vi foreslår, står tilbage med mørt, intenst smagende, saftigt grisekød med sprød svær.

Den gode historie

Vores økologiske grise vokser op i Brørup i Jylland hos Anita og hendes lille familie. Familiens gård, Flintholm, skiller sig lidt ud fra andre gårde, der opdrætter grise. De sædvanlige enorme staldbygninger udmærker sig ved deres manglende tilstedeværelse, for markgrisene vokser op på de åbne marker, hvor der er masser af plads til leg og frihed, 365 dage om året. Når vejret driller, har de adgang til hytter med masser af dejlig halm. 

Livet som markgris starter i en hytte i forefolden. Her går de sammen med deres mor, indtil de er ca. 7 uger gamle. På det tidspunkt er den lille markgris nemlig stor nok til, at klare sig uden sin mor. Herefter kommer markgrisen over i den store fold, hvor hver markgris har mindst 100 kvm at boltre sig på. Markgrisene vokser op i trygge og kendte rammer med masser af frisk luft, ingen stress og med trynen i jorden.

Sådan kan du gøre

Varm din ovn op til 230 grader. Gnid Porchetta’en med groft salt, placer den på en rist i en bradepande og sæt den i den varme ovn i 25 - 30 minutter. Skru ovnen ned på 175 grader og giv porchetta’en omkring 3 timer plus/minus. Vend den hver halve time og giv den evt. lidt grill til sidst, hvis ikke sværen virker sprød nok. Lad den hvile mindst 30 minutter inden du sætter den tilbage i ovnen i 5 minutter. Skær porchetta’en i skiver.

Ingredienser:

*Grisekød, *salvie, *persille, *rosmarin, *hvidløg, *fennikelfrø, *rosa peber, *sort peber, *hvid peber, *grøn peber, *korianderfrø, *laurbærblade, *bøgerøget havsalt *= økologisk. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

185 kr. pr. kg