Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Porchetta af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris, 1.300-1.500 gram

Medlemspris
DKK 212,50
Normalpris
DKK 250,00
Bliv medlem og spar DKK 37,50,- på denne vare.

Beskrivelse 

Her er vores bud på en Italiensk klassiker som virkelig har fundet vej til danskernes hjerter. Vi ruller og snører økologisk grisebryst med svær med løg, oregano, hvidløg, koriander, persille, laurbær, timian, salt og peber. Grisebrystet består af den perfekte fordeling mellem fedt og kød, så du, hvis du altså gør som vi foreslår, står tilbage med mørt, intens smagende, saftigt grisekød med sprød svær. 

Den gode historie 

En Rigtigmad Gris er en gris med en historie. Og den er god og længere end de fleste gode grisehistorier. Grisene er naturligvis 100 % økologiske og kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender bønderne og ved at de passer godt på deres dyr. Og det kan smages. Grisene har adgang til frisk luft og har rigelig mulighed for at bevæge sig. Det giver kødet struktur, farve og smag. Grisene slagtes lokalt, så lange, unødvendige transporter og stress blandt grisene undgås. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og ikke mindst for dyrene.  

Sådan kan du gøre 

Varm din ovn op til 230 grader. Gnid Porchetta’en med groft salt, placer den på en rist i en bradepande og sæt den i den varme ovn i 25 - 30 minutter. Skru ovnen ned på 175 grader og giv porchetta’en omkring 3 timer plus minus. Vend den hver halve time og giv den evt. lidt grill til sidst hvis ikke sværen virker sprød nok. Lad den hvile mindst 30 minutter inden du sætter den i ovnen i 5 minutter. Skær porchetta’en i skiver. 

Ingredienser: Grisekød af Rigtigmad Gris.
Altid 100 % naturligt indhold. 

Denne vare leveres som frostvare.

151,79 kr. pr. kg